Известие

Collapse
No announcement yet.

Алфа 147 1.9JTD - нов купувач , въпроси

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение
    Бъркаш стартовите с тягови акумулатори.

Ако намекваш за техническа неграмотност. Сори. Убъркал ви рейса. Вярно, че не знам много неща, но това е друго нещо. Това, дето съм го писал по-горе е индиректно свързано с първата ми професия, та нещо поназнайвам.
    Аз досега дизелов локомотив с тягови акумулатори не съм виждал, ма ти може и да ми покажеш.

Не се засягай. Ако тeхническият спор те изнервя, никой не те кара да го продължаваш.

159 1.8 MPI
    166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
      Аз досега дизелов локомотив с тягови акумулатори не съм виждал, ма ти може и да ми покажеш.

Не се засягай. Ако тeхническият спор те изнервя, никой не те кара да го продължаваш.
      Не се карайте пичове, тягови акумулатори има в тролеите, а напрежението на Боинг е 6-фазно, за да са по-малки пулсациите след Моста на Иларионов.
      Hennessey Venom GT, 2009 - ex, тоталка,
      Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport 2011 - ex, за скрап,
      Pagani Huayra 2014 - ex, за части,
      Alfa Romeo 156 1.9JTD, 150 коня.

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение

Аз не съм виждал, следователно не съществува. И на това му викаш технически спор.
        Аз даже не предполагам, колко много неща не съм виждал, но те си съществуват и не им пука, че аз не знам.
        Прав си спирам до тук. Това ще се изроди в заяждане.
        Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Working...
        X